Різниця між ремою та логотипами

Рема проти Логосу

Рема і Логос - це грецькі слова, які буквально перекладаються як слово в Новому Завіті. Обидва ці слова, як вони були перекладені приблизно як слово або мова Бога. Обидва ці терміни використовуються в інших сферах, крім релігії, таких як у філософії та мовознавстві. Однак саме їх використання в релігії, особливо християнстві, створює плутанину у свідомості віруючих. Це через подібність значень двох термінів. Однак, незважаючи на накладення, між Rhema і логотипами є відмінності, які будуть висвітлені в цій статті.

Послідовники християнства часто виявляють напрямок, коли стикаються з проблемами в житті. Логос і Рема - це слова, які допомагають нам у наших стосунках з Ісусом. Поки Рема сприймається як промовне слово або вчення самого Христа, Логос посилається на самого Ісуса. Логотип як поняття грецькою мовою означає письмове слово. Таким чином, сама Біблія - ​​це Логос. Коли ви читаєте Біблію, ви приймаєте логотипи. Саме Логос, як це було на самому початку, використовував сам Христос. Є люди, які читають Біблію, а потім скаржаться, що не розуміють. Це тому, що слова їм не служать, але коли ви чуєте проповідь в церкві, що йде прямо з уст служителя, ви починаєте розуміти. Це слово реми, яке має бути сказане так, щоб ви його легко зрозуміли.

Коли ви читаєте Біблію самостійно, ви читаєте Логотипи чи вислови Ісуса. Часом ви отримуєте набагато більше, ніж прості слова. Це коли ви отримуєте слово «Рема». Це як Еврика для вченого, який бере участь в експерименті чи відкритті. Справа не в тому, що слово Rhema може прийти до вас лише тоді, коли ви читаєте Біблію. Це може прийти до вас як одкровення під час керування автомобілем, прогулянки в саду або навіть під час сну і сну. Це так, як Бог безпосередньо говорив з вами. Це може бути слово, яке дає тобі вказівку та спокій. Слово реми приносить разом із ним радість і хвилювання.

Логотипи проти Rhema Word

• Rhema - це прямо зараз слово HIM, яке дає відчуття спрямованості та радості та хвилювання знань.

• Rhema word - це слово для вашої поточної ситуації, яке говорить вам, що робити.

• Логос - це виголошення самого Христа; це розмовне слово, що передається через Біблію. Таким чином, Біблія є прикладом Логосу.

• І Рема, і Логос - грецькі терміни, які грубо перекладаються як слово в Новому Завіті.