Різниця між молитвою та молитвою

Молитва проти благання

У Біблії зустрічаються два типи молитви. Так, святий Павло говорить у Філа 4: 6 "з усією молитвою та благанням". То в чому різниця між молитвою і благанням? Більшість людей розглядають обидва терміни, що описують молитви, не відрізняючись між ними.

Благання - це форма молитви, але її розглядають як на коліна, і на згин, коли хтось робить покірне прохання або благання Бога. Молитва, однак, може бути визначена як щира подяка або прохання до Бога.

На відміну від молитви, де це не обов'язково, завжди є прохання у благанні. У такому типі молитви людина просить або бажає чогось від Бога. У молитві не може бути прохання, а лише хвала, обсипана Богом.

Наприклад, людина, яка молиться, може сказати "благослови мою сім'ю", "дякую за те, що врятували мене" або "спасибі за те, що врятували життя мого сина" тощо. Але людина, яка кличе до Бога за вилікування своєї хворої дружини, пораненого друга чи подібного, робить благання.

У молитві людина може хвалити силу і якості Бога. Це не так у благанні У молитвах може бути нитка вдячності Богові, але благання тягне за собою лише прохання або прохання.

Підсумок
1. Благання - це форма молитви, в якій хтось робить смиренну прохання або благає Бога. Молитва, однак, може бути визначена як щира подяка або прохання до Бога.
2. Завжди є прохання у благанні. У такому типі молитви людина просить або бажає чогось від Бога. У молитві може не бути прохань, а лише хвала, обсипана Богом.
3. У молитві використовується більше епітетів Божих, тоді як вони не використовуються у благанні.
4. У молитві людина може хвалити силу і якості Бога. Така похвала не повинна виникати у благанні.