Різниця між Святим Духом і Святим Духом

Святий Дух проти Святого Духа

Коли ми говоримо про християнство, ми часто використовуємо концепцію Святої Трійці, щоб пояснити існування Ісуса, сина Божого, як такого, що відрізняється від самого Бога. Існує три складові цієї Святої Трійці: Бог є батьком, а Ісус - сином Божим. Третя людина у цій Святій Трійці - Святий Дух або Святий Дух, як його називають люди. Кожен із цих трьох є самим собою Богом, коли Ісус є окремим і по відношенню до Бога батьком. Є люди, яких плутають терміни Святий Дух і Святий Дух. Ця стаття намагається встановити, чи є різниця між Святим Духом і Святим Духом.

Оскільки обидва терміни використовуються для позначення третьої особи у Святій Трійці, це стає заплутаним як для послідовників християнства, так і для тих, хто намагається освоїти концепції християнства, що сидять на огорожі. Є такі, хто відчуває, що про них говорять про два різних духи. Цим людям доречно пояснити той факт, що Привид - це слово, яке є перекладом слова pneuma так само, як і Дух, який також походить від цього слова. Пневма - грецьке слово, яке породило і слова дух, і привид. Це було близько 1611 року нашої ери, за часів короля Джеймса, Новий Завіт був вперше переписаний з оригінальної грецької версії. У той час перекладачі використовували і дух, і привид для перекладу слова «Пневма», що створювало враження та переконання, що Святий Дух є чимось відмінним від Святого Духа.

Насправді Пневма - це слово, яке приблизно означає дихання, і коли говорити про Бога, воно переводиться на дух. Однак були такі, хто в той час віддав перевагу духу над духом, що призводить до віри, що обидва - це різні сутності. Зараз важко сказати, чи був якийсь останній мотив чи це було зроблено навмисно, залишається фактом, що він продовжує сіяти насіння розгубленості у свідомості послідовників, що Святий Дух і Святий Дух - це справді дві різні сутності.

Підсумок

Для вирішення плутанини у свідомості людей було запропоновано використовувати слово дух, коли ми говоримо про дух Бога чи Ісуса. З іншого боку, також пропонується використовувати слово Привид, коли говорити про третю особу Святої Трійці. Однак в основному немає різниці між двома термінами, які можна використовувати для третьої особи Святої Трійці.